ENKEL SØKNAD

alt

Har du en kjøper i utlandet? Bruk norsk finansiering som et verktøy til å dra i land viktige kontrakter. Den norske stat er i en unik, finansiell posisjon til å hjelpe deg å lande dine eksportkontrakter. Ved å la GIEK og Eksportkreditt Norge bistå kundene dine med finansiering, kan kundene kjøpe varene dine på kreditt - uten at du selv tar risiko. Vi kan stille med gunstige lån og garantier som sikrer trygg og god finansiering.

For å gjøre enklere å søke om finansiering til mindre kontrakter, har GIEK og Eksportkreditt Norge lansert et felles søknadsskjema for finansiering av kontrakter under 100 millioner kroner. I tillegg tilbys en egen løsning for kontrakter under 50 millioner.

Hvordan fungere det?

Opptil 85 prosent av verdien til en eksportkontrakt kan finansieres med eksportkreditt. Av dette, kan GIEK og Eksportkreditt Norge sammen finansiere opptil 90 prosent. For kontrakter mellom 50 millioner og 100 millioner kroner, er det krav om bankmedvirkning på resterende 10 prosent av eksportkreditten. For kontrakter under 50 millioner, er det derimot ingen krav om bankmedvirkning om eksportør selv kan dekke 10 prosent av eksportkreditten.

Eksportkontrakt på under 100 millioner kroner?

GIEK og Eksportkreditt Norge lanserer nå en «forenklet søknad» for alle eksportører som vil inngå en eksportkontrakt på under 100 millioner kroner: Ett felles søknadsskjema til Eksportkreditt Norge og GIEK. Ett felles tilbud. Kortere vei til å lande kontrakten! Vi kaller det for solid finansiering på en enklere måte.

Det er enkelt å søke. Les mer om detaljene og hvordan det fungerer i menyen til venstre.

Last ned søknadskjema her på bokmål eller nynorsk, eller ta kontakt med Øyvind Ajer i GIEK på 951 22 598 mer informasjon.

Eksportkontrakt på under 50 millioner kroner?

Da kan du gi en kreditt til din kjøper. 90 prosent dekkes av GIEK og utbetales fra Eksportkreditt Norge til din bedrift. Din kjøper betaler tilbake 90 prosent til Eksportkreditt Norge og 10 prosent til din bedrift, med renter.

Det er enkelt å søke. Les mer om detaljene og hvordan det fungerer i menyen til venstre.

Last ned søknadskjema her på bokmål eller nynorsk, eller ta kontakt med Ivar Slengesol i Eksportkreditt Norge på 991 14 110 mer informasjon.

Representerer du en bank?

Nå kan du hjelp dine kunder å vokse i utlandet. GIEK og Eksportkreditt Norge skal være samarbeidspartnere og et supplement til norske banker. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Del

Kundecase

Les om hvordan Safelink og Nevion har benyttet seg av søknadsskjemaet for mindre kontrakter.

Kontakt oss

Øyvind Ajer

Avdelingsdirektør Energi og Industri

+47 95122598

epost

Relaterte produkter

Les mer om långivergaranti her